zondag, juli 27, 2008

Quotes Job

Onze kleinste begint steeds meer te praten. Een gerelateerde ontwikkeling is dat we dat gebrabbel van Pino ook steeds beter beginnen te begrijpen. 'Paa' is niet papa, maar paard (no offense). 'O' is op, en 'klaa' is klaar (meestal wordt dit woord gebezigd als zijn broodmaaltijd nog geen seconde op zijn bord ligt, eten is niet zijn favoriete bezigheid). De oudste verblijdt ons dagelijks met vermakelijke quotes. Het wordt echt steeds leuker naarmate ze ouder worden haha. Hier een plukje uitspraken vanaf januari 2008 (toen 2 jaar en 8 maanden) tot nu (3 jaar en ruim 3 maanden).
- Job: "Als ik 39 is, dan ga ik naar school." -> Wij hopen eerder...
- Mama: "Waar woont de regenworm Job?" Job: "In het regenwoud." -> Logisch, dat ik daar zelf niet op kom.
- Papa: "Job, wat wil je later worden?" Job: "Kikker" Papa: "Wat ga je dan verdienen?" Job: "Stickers" -> What's on a boys mind, hihi.
- Mama: "Job, ga je papa meehelpen viooltjes in de tuin te zetten?" Job: "Jaahaa, en gaan we dan muziekjes maken?" -> Tja, wie noemt die plantjes dan ook viooltjes?
- Job: "Mama, ik wel met jou trouwen." -> Jawel, een belangrijk moment. Ook mijn menneke wil met mij trouwen. Hoe heet dit ook alweer? Oedipeus-complex??? Ga ik nog ff googelen.
- Job: "Ik vind jou 't allerliefste meisje van de hele wereld." -> Ga door met deze onophoudelijke complimentenstroom jongen.
- Job, bezig met strijkkralen: "Ik maak een praaaachtige zon ... met snor!" -> Origineel ;0)
- Job heeft cakejes gemaakt en wil een cakeje aan papa gaan geven: "Dan geef ik 't cakeje aan papa en dan zegt papa, wat ben je een lieve jongen, en dan geeft hij mij een kus en dan aait hij mij over mijn hoofd. En de volgende keer geef ik hem 2 cakejes!" -> Jaja, zelfs de liefde van een driejarige krijg je al niet voor niets meer.
- Job: "Als ik straks groot ben en jullie klein, dán zeg ík NEE!". -> Oef, dat voorspelt weinig goeds voor de periode dat wij gekrompen in een bejaardentehuisje zitten.
- Vriendin x is net bevallen en we gaan op kraambezoek. Ik zeg tegen Job dat we gaan kijken of de baby er nog in zit. Job komt de slaapkamer in en ziet x op bed zitten. Job zegt enthousiast: "Jaaaa, de baby zit er nog in!" -> Arme x met haar after-bevalling-blubberbuik.
- Job: "Mama, ik vind jou lief ... Mag ik een negerzoen?" -> Job, dit moet je echt subtieler aanpakken.
- Job op vakantie in Bakkum, liggend onder de belangrijkste aanvliegroute van Schiphol: "t Stinkt hier van de flieftuigen." -> Het stikt er inderdaad van.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

tja hier mrs x. mooi is dat en ook bemoedigend. Gelukkig ben ik weer een paar weken verder en maakte alleen de kassajuffrouw van de Appie een opmerking over mijn buik die ik net kon hebben. Ik zei dat ik met verlof was en toen zei ze verbaasd nu al je hebt maar zo'n klein buikje ;-)

9:57 a.m.  

Een reactie posten

<< Home