zondag, februari 04, 2007

Slakkenslijm...jak!


In navolging op de shampoo-tekst, nog zo'n giller uit de reclamewereld, van Tell Sell:
"Verminder acne, vervaag rimpels en littekens en zie er weer jong en stralend uit. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat slakkenslijm unieke genezende eigenschappen heeft. Slakken kunnen zelf hun slakkenhuis herstellen als het beschadigd is. Celltone gel bevat dit herstellende slakkenslijm extract. De gel vermindert acne, vervaagt rimpels en littekens en zorgt ervoor dat uw huid er weer jong en stralend uitziet. Breng de Celltone gel twee of drie keer per dag aan. Mannen en vrouwen kunnen het gebruiken. Het resultaat is geweldig. Uw huid wordt zijdezacht en superglad. "
Laatst zag ik de aanprijzing van dit slijmerige spulletje op tv. Zum kotsen gewoon! Getverderrie. In de spot laten ze ook nog eens een slak over een arm glijden, een glibberige slipstream achterlatend. Je moet wel heel dom zijn om te denken dat je met zulke filmpjes het product verkoopt. Én je moet ook wel heel wanhopig zijn om deze creme op je gezicht of zwangerschapsstriemen te gaan smeren. Lang leve de puistjes en striemen, zou ik zeggen.
PS. Ben ik net aan het surfen op het net om een afbeelding te vinden bij deze blog, lees ik dat er ook een hoestmiddel bestaat met slakkenslijm als belangrijk ingrediënt. Het kan dus nog erger (want dat slik je dus door...horror!).

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Jakkes!

10:03 p.m.  

Een reactie posten

<< Home